Odawara_logo

Od Marca 2013 smo uradni zastopniki podjetja ODAWARA ENGINEERING iz Japonske. Podjetje Odawara engineering je vodilni proizvajalec strojev in naprav za izdelavo elektro motorjev.

Profil podjetja Odawara Engineering Co.,Ltd.:

Odawara ni podjetje, ki izdeluje le stroje; ponosno in z več kot 50 letno tradicijo proizvajajo avtomatizirano opremo za proizvajalce po vsem svetu. Specializirani so za popolne ali polavtomatske sisteme za navijanje in sestavljanje elektromotorjev tako za domače naprave kot tudi za industrijske in avtomobilske aplikacije.
Odawara Engineering ima svetovni sloves za projektiranje in gradnjo najbolj tehnološko naprednih sistemov z najvišjo kakovostjo. Zagotavljajo nizke stroške lastništva.

Nudijo vam edini in popolni vir rešitev za vaše proizvodne izzive. Izbirate lahko izmed njihove široke palete zmogljivosti (dizajniranje strojev in inženiring, izdelava in montaža, avtomatizacija modelov, inženiring nadzora, namestitev na licu mesta in usposabljanje). Njihov pristop s popolnim paketom vam zagotavlja učinkovito rešitev že od vsega začetka.

Njihovo znanje in izkušnje, pridobljene skozi več kot 50 letnim delovanjem na tem področju kot tudi njihov inovativni duh ter odprt način razmišljanja vam bodo v veliko korist in pomoč, da najdete najboljše rešitve za vaše izzive.
Doseganje vaših ciljev za proizvodnjo in dobiček je njihova gonilna sila pri oblikovanju in inženiringu vaših strojev.

Več o podjetju pa na spodnji povezavi:
https://www.odawara-eng.co.jp/en/

Odawara