Naše podjetje je bilo ustanovljeno januarja 2010 in od takrat naprej se neprestano razvijamo in odkrivamo nove poslovne priložnosti. Ukvarjamo se z različnimi dejavnostmi kot so projektiranje, strojegradnja in obnova strojev, servis elektro naprav, razrez (folije, papirja, bakra itd.), CNC mehanska obdelava in izdelava statorjev (elektromotorjev).

Cilji podjetja:

  • Postati hočemo najbolj zanesljivo ter okolju prijazno podjetje na področju elektro vzdrževanja, strojnega in elektro projektiranja v Sloveniji,
  • Dvigniti želimo kakovost opravljenih storitev na najvišjo raven in razširiti podjetje na več področij,
  • Z našim delovanjem hočemo ostalim podjetjem ponuditi boljši razvoj in okoljsko sprejemljivost,Podjetje Lanea
  • S svojimi inovativnimi rešitvami na visokem tehničnem nivoju želimo svojim potencialnim strankam zagotoviti kvalitetne storitve, po konkurenčnih cenah.

Naše temeljne vrednote so kakovost, kar pomeni, da vse projekte izpeljemo kakovostno, profesionalno in v zastavljenem roku; varovanje okolja, ker skrbimo, da je naše poslovanje okolju prijazno; profesionalnost, ki jo izkazujemo z odgovorno, ustvarjalno, inovativno, samoiniciativno, strokovno in kakovostno obravnavo strank; odprta komunikacija, saj s potencialnimi strankami komuniciramo svobodno in odkrito; ekonomska racionalnost, saj skrbimo za racionalno izrabo razpoložljivih virov.

Spoštujemo in smo spoštovani, kar dokazujemo z zaupanjem, iskrenostjo in s pravičnostjo.

Naša poslovna filozofija je, da dobri odnosi temeljijo na zaupanju. Zato se zavedamo, da je potrebno zaupanje zaslužiti z dejanji in ugledom podjetja.