Verjamemo, da je mogoče premikati tehnološke mejnike na področju strojegradnje in hkrati poslovati odgovorno do vseh deležnikov v projektu. In to smo z ekipo tudi dokazali.

Vabljeni, da spoznate zgodbo podjetja Lanea.

Posel smo ljudje in hvaležni smo, da smo obkroženi z izjemno ekipo s širokim spektrom specializiranih znanj, na katere se lahko vedno zanesemo. Vizijo podjetja trenutno izpolnjuje 30 zaposlenih, ki tvorijo močno strokovno in inovativno jedro podjetja. Ravno ta raznolikost pa omogoča, da je Lanea korak pred ostalimi.

ZGODBA PODJETJA LANEA

Zgodba podjetja Lanea je zgodba poguma, drznosti, inovativnosti, razmišljanja izven okvirjev in neprestanega razvijanja. Ko smo leta 2010 ustanovili podjetje, si nismo mogli predstavljati, da bomo že v samo nekaj letih zrasli v zanesljivega poslovnega partnerja tako zvenečih imen kot so Yaskawa, Danfoss, Nidec in drugi.

Naše podjetje je strateško locirano v osrednjem delu EU, kar omogoča lahko dostopnost. Od ustanovitve leta 2010 pa do danes se ni povečalo le število zaposlenih, temveč tudi površina samega podjetja. Izjemno smo ponosni, da smo trenutno v fazi širitve, kar nam bo omogočalo še večjo konkurenčnost in širitev dejavnosti na več področij.

POMAGAMO REŠEVATI IZZIVE

To, kar nas dela drugačne od konkurenčnih podjetij, je hitro in detajlno prepoznavanje tehničnih izzivov, s katerimi se soočajo naši naročniki pri izvedbi najzahtevnejših projektov. Pomembna je razvojna obravnava in iskrena komunikacija. Tako lahko hitro ugotovimo, kaj je pravzaprav izziv in kaj lahko storimo za vas. Ukvarjamo se z različnimi dejavnostmi, kot so
– projektiranje,
– strojegradnja in obnova strojev,
– servis elektro naprav,
– razrez (folije, papirja, bakra itd.),
– CNC mehanska obdelava in izdelava statorjev (elektromotorjev),
– po meri izdelane montažne linije in merilne proge ter
– programske rešitve.

Razvoj in izdelava linij in strojev, specialne opreme za proizvodne procese ter razvoj in izvedba avtomatizacije ter strojnega vida je eden ključnih elementov razvoja in konkurenčnosti podjetja Lanea. Ponujamo celovite rešitve za izboljšanje produktivnosti proizvodnje, zmanjšanje izmeta in zastojev, boljšo izrabo prostora in skrajšanje pripravljalnih časov ter proizvodnih ciklov.

VIDIMO DLJE

Glede na dosedanjo prehojeno pot, močno verjamemo, da nam bo uspelo postati najzanesljivejši poslovni partner na področju elektro vzdrževanja, strojnega in elektro projektiranja, ne samo v Sloveniji, temveč tudi širše. Z vsakim dnevom želimo biti še naprednejši, ponujati čedalje inteligentnejši razvoj z inovativnimi rešitvami, okoljsko sprejemljivost ter tudi v prihodnje zagotavljati kvalitetne storitve po konkurenčnih cenah.

Eksponentna rast prihodkov podjetja Lanea Engineering d.o.o.

TEMELJNE VREDNOTE

Z ekipo bomo še naprej sledili našim temeljnim vrednotam:
– kakovost: projekte izpeljemo profesionalno in v zastavljenem roku;
– varovanje okolja: skrbimo, da je naše poslovanje okolju prijazno;
– profesionalnost: odgovorna, inovativna, samoiniciativna, zanesljiva, strokovna obravnava;
– odprta komunikacija: z naročniki komuniciramo svobodno, korektno in odkrito;
– ekonomska racionalnost: skrbimo za racionalno izrabo razpoložljivih virov.

Sledenje našim ciljem skozi vrednote podjetja nas je pripeljalo do laskavega naziva enega najhitreje rastočih regionalnih tehnoloških podjetij. Naročnikom predstavljamo zanesljivega strateškega partnerja tudi zaradi strokovne celostne obravnave – od projektiranja, izdelave, postavitve, programiranja in tehnične podpore. Sporočamo še, da smo z letom 2018 podjetje preoblikovali v Družbo z omejeno odgovornostjo LANEA ENGINEERING d.o.o.

 

Poslovna filozofija zgodbe Lanea je, da dobri odnosi temeljijo na zaupanju. Zato se zavedamo, da je potrebno zaupanje zaslužiti z dejanji. Zato spoštujemo in smo spoštovani.

Imate tehnološki izziv?
Z veseljem vam prisluhnemo.

Vaše želje nam lahko sporočite na info(at)lanea.si ali pa nas pokličite na +386 51 373 254.

Aleš Količ, direktor